A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників Канівської міської ради Черкаської області"

Діяльнісний підхід як основа нових освітніх стандартів. Навчалися педагоги

Дата: 18.03.2024 14:21
Кількість переглядів: 221

 

Сучасна школа в умовах модернізації освіти потребує вчителя «нового» типу, який творчо думає, володіє сучасними методами і технологіями освіти, прийомами психолого-педагогічної діагностики, способами самостійного конструювання педагогічного процесу в умовах конкретної практичної діяльності, умінням прогнозувати свій кінцевий результат.        Педагогічний колектив вчителів початкових класів – це група однодумців, кожен з яких зберігає кращі педагогічні традиції і в той же час реалізує інноваційні напрями своєї діяльності, прагнучи до творчості, пошуку нових підходів до навчання та виховання молодших школярів.

16.03.2024 на базі Канівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням іноземних мов Канівської міської ради Черкаської області відбулися тренінги із підвищення кваліфікації вчителів початкових класів, вихователів ГПД та асистентів вчителя, які працюють у початкових класах Канівської, Степанецької, Ліплявської та Бобрицької ОТГ. Тема «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». Відповідно до наказу КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» №95 від 25.10.2023 навчання провели тренери Добровольська Людмила Насибівна, Кириленко Вікторія Миколаївна, Мединська Валентина Михайлівна, Висоцька Марія Петрівна.

Щиро дякуємо тренерам. Навчання було цікавим, пізнавальним, корисним, змістовним, позитивним, креативним, результативним. Дякуємо педагогам громад за співпрацю!

          Щиро дякуємо адміністрації Канівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням іноземних мов Канівської міської ради Черкаської області (директор Мартинович В.В.) за створені безпечні та комфортні умови та надану допомогу для проведення даного заходу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора