A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників Канівської міської ради Черкаської області"

СЕМІНАР ПАРТНЕРСЬКОЇ ВЗАЄМОДІЇ

Дата: 29.03.2024 09:34
Кількість переглядів: 146

27.03.2024 на базі Канівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням іноземних мов Канівської міської ради Черкаської області проведено спільний семінар партнерської взаємодії для професійних спільнот заступників директорів з виховної роботи, модераторів шкільних професійних спільнот класних керівників, педагогів організаторів та вчителів предмету «Захист України» з теми «Виховний процес та безпека учасників освітнього процесу в умовах воєнного часу».

Учасників семінару зустріла директор закладу Валентина Мартинович, яка виступила з вітальним словом та ознайомила гостей з планом роботи семінару.

 У 1 модулі Алла Лютко, заступник директора з ВР поділилася досвідом і підкреслила родзинки діяльності закладу у напрямку патріотичного виховання.

Продовжила зустріч Людмила Холодова, модератор засідання професійної спільноти класних керівників Канівської МТГ, яка наголосила на необхідності здобувати навички безпечної поведінки в час війни для дітей старшого шкільного віку. Учасники семінару мали змогу закріпити отриману інформацію практично, взявши участь у тренінгу та попрацювавши у групах.

На завершення заходу, Валентин Болдовський, вчитель предмета «Захист України» провів конкурс «Кращий снайпер», під час якого він надав учасникам змогу перевірити себе на влучність зі стрільби по мішенях з пневматичної гвинтівки.

Учасники семінару дякують адміністрації Канівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням іноземних мов Канівської міської ради Черкаської області за організацію та проведення цікавого, змістовного, практичного та високоефективного семінару партнерської взаємодії.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора