Семінар- практикум директорів, медичних сестер старших закладів дошкільної освіти «Організація безпечного харчування в закладах дошкільної освіти»
В березні місяці 2024 року в актовому залі відділу освіти відбувся семінар – практикум для директорів, медичних сестер старших закладів дошкільної освіти з теми «Організація безпечного харчування в закладах дошкільної освіти» за участю представників відділу освіти та представників ГУ Держспоживслужби в Черкаській області.
У ході семінару-практикуму консультант ЦПРПП Вікторія Сапсай ознайомила присутніх з нормативними документами, що регламентують організацію харчування у закладах дошкільної освіти. Під час семінару- практикуму, головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотримання санітарного законодавства ГУ Держспоживслужби в Черкаській області Любов Чорна, ознайомила та закріпила знання про організацію безпечного, збалансованого харчування в ЗДО, впровадження нових норм та Порядку організації харчування, затверджених постановою КМУ від 24.03.2021 року №305. Також було розглянуто питання з безпечності окремих показників якості харчових продуктів, впровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти /НАССР/, яку доповіла Інна Секрет, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Держспоживслужби в Черкаській області.
Наприкінці були підведені підсумки семінару-практикуму, надані рекомендації. Учасники семінару відзначили актуальність проведеного семінару-практикуму.
Консультант ЦПРПП Вікторія САПСАЙ
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)